Daržovių apkepas
2 didelių bulvių
1 v.š. žemės riešutų aliejaus
1 svogūno
Druskos, čili pipirų, juodųjų pipirų
1 a.š. cinamono
3 kiaušinių
125g grietinėlės
1/2 saujos smulkintų petražolių
2 didelių bulvių
1 v.š. žemės riešutų aliejaus
1 svogūno
Druskos, čili pipirų, juodųjų pipirų
1 a.š. cinamono
3 kiaušinių
125g grietinėlės
1/2 saujos smulkintų petražolių
- Žingsnis 1Nusausinkite kukurūzus. Taip pat žirnelius ir raudonąsias paprikas.
- Žingsnis 2Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
- Žingsnis 3Svogūną smulkiai supjaustykite. Bulvių griežinėlius virkite verdančiame vandenyje 5 minutes. Atsargiai išimkite ir nusausinkite.
- Žingsnis 4Kiaušinius išplakite.
- Žingsnis 5Gilesnėje keptuvėje su trupučiu žemės riešutų aliejaus apkepkite bulves ir svogūną. Viską išimkite ir sumaišykite su kiaušiniais, kukurūzų mišiniu, druska, pipirais, čili prieskoniais ir cinamonu.
- Žingsnis 6Įpilkite dar truputį aliejaus ir sudėkite visą masę į keptuvę. Sumažinkite kaitrą ir kepkite kol viskas iškeps.
- Žingsnis 7Grietinėlę sumaišykite su petražolėmis.
- Žingsnis 8Apkepą išimkite iš keptuvės, supjaustykite ir patiekite kartu su grietinėle.
Aštri sriuba
Pasiilgote gardžios sriubos? Greitai paruošiama ir itin gardi aštri sriuba puikiai tiks pavaišinti vakarienei atvykusius svečius arba nustebinti namiškius. Į šią sriubą galima dėti daugybę įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti net ir patiems išrankiausiems. Tam, kad patiekalas būtų sotesnis, pagardinkite jį mėsa, pavyzdžiui, jautiena. Aštri jautienos sriuba sušildys ir leis atrasti naujus, egzotiškus skonius. Dalinamės receptu ir keliais naudingais patarimais.
Čili troškinys
Raudonosios pupelės tinka daugumoje patiekalų, tačiau čili troškinys be jų sunkiai įsivaizduojamas. Aromatingas, aštrus troškinys nukels į saulėtąją Meksiką ir sušildys kiekvieną. Mėgaukitės gardžia ir sočia meksikietiška vakariene su visa šeima ar svečiais. Norite pasigaminti troškinį greičiau? Pasinaudokite Bonduelle ingredientų rekomendacijomis ir šefo patarimais.
Ryžių salotos su pupelėmis, brokoliais ir paprikomis
Salotos kitaip! Ryžiai, brokoliai, pupelės ir paprikos sukurs netikėtą skonių margumyną. Pasitikėkite „Bonduelle“ ir mėgaukitės gardžiu vakaru su šeima!