Geras skonis duete

Žalieji žirneliai ir morkos – puikus skonių derinys, pasižymintis traškumu, natūralumu ir daugybe naudingų vitaminų bei mineralų, tokių kaip kalcis, geležis, kalis.

grynasis kiekis: 400 g

sudedamosios medžiagos

Žirneliai ir morkos skirtingomis proporcijomis.

Sudėtyje gali būti salierai.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 212 kJ
Energija (kcal) 51 kcal
Riebalai (g) 0,5 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,1 g
Angliavandenių (g) 6,7 g
- iš kurių cukraus (g) 4,6 g
Skaidulų (g) 4,0 g
Baltymų (g) 2,8 g
Druskos (g) 0,03 g

paruošimo būdas

Nereikia atšildyti. Sudėkite daržoves į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite jas 10-12 min. Įberkite mėgstamų prieskonių pagal skonį.

laikymo sąlygos

Šaldytuve (0 iki +3°C): 24val. Šaldiklyje (-18°C): suvartoti iki datos, nurodytos ant pakuotės, pabaigos. Produktą laikyti -18°C temperatūroje.

Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti. Atšildytas produktas netinka pakartotiniam užšaldymui.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Žaliųjų žirnelių ir mėtos keksiukai

    Žaliųjų žirnelių ir mėtos keksiukai

    Sveiki patiekalai gali būti ne tik pagrindiniai, tačiau ir desertai. Pavyzdžiui, keksiukai, jeigu juos papildysite žaliaisiais žirneliais ir mėta. Pradėkite jais savo dieną!

  • Žaliosios salotos su mocarelos sūriu

    Žaliosios salotos su mocarelos sūriu

    Salotos su trijų rūšių žaliomis daržovėmis bei mocarelos sūriu puikiai tiks papildyti jūsų vitaminų atsargas! Greitai pagaminama ir beprotiškai skanu.

  • Meksikietiškas troškinys

    Meksikietiškas troškinys

    „Bonduelle“ meksikietiškas troškinys privers suabejoti, ar patiekalą ragaujate Lietuvoje, ar esate pačioje Meksikoje. Keliaukime kartu!

Daugiau receptų