Žalieji žirneliai ir morkos – puikus skonių derinys, pasižymintis traškumu, natūralumu ir daugybe naudingų vitaminų bei mineralų, tokių kaip kalcis, geležis, kalis.
grynasis kiekis: 400 g grynoji masė be skystos terpės: 240 g
sudedamosios medžiagos
▶
Daržovės įvairiomis proporcijomis (žalieji žirneliai, morkos), vanduo, druska, cukrus.
maistinė vertė
▶
100g
Energija (kJ)
205 kJ
Energija (kcal)
49 kcal
Riebalai (g)
0,7 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g)
<0,1 g
Angliavandenių (g)
5,8 g
- iš kurių cukraus (g)
3,4 g
Skaidulų (g)
4,7 g
Baltymų (g)
2,5 g
Druskos (g)
0,56 g
paruošimo būdas
▶
Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Nusausinkite daržoves ir jomis galite mėgautis iškart.