Pinterest

Troškinys

Troškinys taps greita ir sveika vakariene, kai namuose svečiuosis draugai, ar net romantiško vakaro su artimu žmogumi metu. Jis visur tiks ir visiems patiks!
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
2 skardinių Bonduelle šparaginių pupelių

800g bulvių

Druskos

2 svogūnų

100g kiaulienos kumpio, pjaustyto kubeliais

2 v.š. alyvuogių aliejaus

Pipirų

Čiobrelio

150g pjaustyto avies pieno sūrio
Ingredientai 4 porcijoms
2 skardinių Bonduelle šparaginių pupelių

800g bulvių

Druskos

2 svogūnų

100g kiaulienos kumpio, pjaustyto kubeliais

2 v.š. alyvuogių aliejaus

Pipirų

Čiobrelio

150g pjaustyto avies pieno sūrio
  1. Žingsnis 1
    Nulupkite ir išvirkite bulves. Supjaustykite jas kubeliais.
  2. Žingsnis 2
    Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Apkepkite kumpį, sudėkite bulves ir svogūnus, viską troškinkite.
  3. Žingsnis 3
    Šparagines pupeles nusausinkite ir pridėkite į mišinį. Patroškinkite ir pagardinkite druska, pipirais bei čiobreliu.
  4. Žingsnis 4
    Avies pieno sūrį supjaustykite ir juo apibarstykite troškinį. Leiskite jam truputį išsilydyti ir patiekite.