Troškinys
Troškinys taps greita ir sveika vakariene, kai namuose svečiuosis draugai, ar net romantiško vakaro su artimu žmogumi metu. Jis visur tiks ir visiems patiks!
Lengvas
4 asmenims
20 minučių
Ingredientai
4 žmonėms
2 skardinių Bonduelle šparaginių pupelių
800g bulvių
Druskos
2 svogūnų
100g kiaulienos kumpio, pjaustyto kubeliais
2 v.š. alyvuogių aliejaus
Pipirų
Čiobrelio
150g pjaustyto avies pieno sūrio
800g bulvių
Druskos
2 svogūnų
100g kiaulienos kumpio, pjaustyto kubeliais
2 v.š. alyvuogių aliejaus
Pipirų
Čiobrelio
150g pjaustyto avies pieno sūrio
Ingredientai 4 porcijoms
2 skardinių Bonduelle šparaginių pupelių
800g bulvių
Druskos
2 svogūnų
100g kiaulienos kumpio, pjaustyto kubeliais
2 v.š. alyvuogių aliejaus
Pipirų
Čiobrelio
150g pjaustyto avies pieno sūrio
800g bulvių
Druskos
2 svogūnų
100g kiaulienos kumpio, pjaustyto kubeliais
2 v.š. alyvuogių aliejaus
Pipirų
Čiobrelio
150g pjaustyto avies pieno sūrio
- Žingsnis 1Nulupkite ir išvirkite bulves. Supjaustykite jas kubeliais.
- Žingsnis 2Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Apkepkite kumpį, sudėkite bulves ir svogūnus, viską troškinkite.
- Žingsnis 3Šparagines pupeles nusausinkite ir pridėkite į mišinį. Patroškinkite ir pagardinkite druska, pipirais bei čiobreliu.
- Žingsnis 4Avies pieno sūrį supjaustykite ir juo apibarstykite troškinį. Leiskite jam truputį išsilydyti ir patiekite.
Taip pat atrask...