Vienas ingredientas - daug patiekalų

Garuose ruoštos baltosios pupelės visada pasiruošusios paįvairinti patiekalų skonį. Puikiai tinka sriubai, troškiniui ar kaip garnyras prie pagrindinio patiekalo.

grynasis kiekis: 310 g grynoji masė be skystos terpės: 250 g
pictogramme

sudedamosios medžiagos

Baltosios pupelės, vanduo, druska, kietiklis: kalcio chloridas

Didelis skaidulų kiekis, Didelis baltymų kiekis

Sudėtyje gali būti sojos pėdsakų.

maistinė vertė

100g
Energija (kJ) 375 kJ
Energija (kcal) 89 kcal
Riebalai (g) 1,0 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 0,2 g
Angliavandenių (g) 10 g
- iš kurių cukraus (g) 0,6 g
Skaidulų (g) 7,0 g
Baltymų (g) 6,6 g
Druskos (g) 0,56 g
Vitamino B9 (µg) 73,6 µg

paruošimo būdas

Paruošimo laiką sumažinome iki minimumo! Šios daržovės jau paruoštos keliauti į Jūsų patiekalus.

laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Atrask mūsų receptus

Lengvas
Vidutinio sunkumo
Sudėtingas
< 15 Minučių
15 - 45 Minučių
45 m ir +
  • Vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis

    Vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis

    Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis gali būti idealus pasirinkimas. Šis receptas sujungia mėsingą „Portobello“ grybo tekstūrą su švelniai pikantiškomis „čili“ pupelėmis, leisdamas sukurti patiekalą, kuris patenkina net pačius reikliausius skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis atskleidžia harmoningą daržovių, sūrio ir prieskonių derinį, įvyniotą į minkštą tortiliją. Šis vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis yra puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei, kai norisi kažko gardaus, sotaus ir kartu augalinio. Leiskite sau pasimėgauti skonių harmonija, kurioje vegetariški ingredientai atskleidžia visą savo potencialą.

  • Bonduelle salotos

    Bonduelle salotos

    Salotos – tai greitas, maistingas ir lengvai paruošiamas patiekalas. Šis „Bonduelle“ gaivus patiekalas tiks skanauti tiek vasarą, tiek žiemą.

  • „Tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis

    „Tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis

    Kai norisi kažko, kame derėtų turtingas skonis ir maistingumas, „tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis yra tobulas pasirinkimas. Šis patiekalas sujungia „mėsingos“ tekstūros „Portobello“ grybą, kuris puikiai atstoja tikrą mėsą, su švelniai pikantiškais marinuotais svogūnais, suteikiančiais gaivumo ir subtilų rūgštumą. BBQ pupelės, įpindamos dūmingą saldumo natą, užbaigia skonio simfoniją, kuri palieka nepakartojamą įspūdį. Šie „tacos“ idealiai tinka tiek vegetarams, tiek tiems, kurie tiesiog nori išbandyti kažką naujo ir įdomaus, pavyzdžiui, lengvai vakarienei ar draugų susibūrimui.

Daugiau receptų