
sudedamosios medžiagos
maistinė vertė
paruošimo būdas
laikymo sąlygos
Atrask mūsų receptus
Vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis
Kai norisi patiekalo, apimančio augalinius produktus ir sodrų skonį, vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis gali būti idealus pasirinkimas. Šis receptas sujungia mėsingą „Portobello“ grybo tekstūrą su švelniai pikantiškomis „čili“ pupelėmis, leisdamas sukurti patiekalą, kuris patenkina net pačius reikliausius skonio receptorius. Kiekvienas kąsnis atskleidžia harmoningą daržovių, sūrio ir prieskonių derinį, įvyniotą į minkštą tortiliją. Šis vegetariškas buritas su „Portobello“ grybu ir „čili“ pupelėmis yra puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei, kai norisi kažko gardaus, sotaus ir kartu augalinio. Leiskite sau pasimėgauti skonių harmonija, kurioje vegetariški ingredientai atskleidžia visą savo potencialą.
Bonduelle salotos
Salotos – tai greitas, maistingas ir lengvai paruošiamas patiekalas. Šis „Bonduelle“ gaivus patiekalas tiks skanauti tiek vasarą, tiek žiemą.
„Tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis
Kai norisi kažko, kame derėtų turtingas skonis ir maistingumas, „tacos“ su „Portobello“ grybu, marinuotais svogūnais ir BBQ pupelėmis yra tobulas pasirinkimas. Šis patiekalas sujungia „mėsingos“ tekstūros „Portobello“ grybą, kuris puikiai atstoja tikrą mėsą, su švelniai pikantiškais marinuotais svogūnais, suteikiančiais gaivumo ir subtilų rūgštumą. BBQ pupelės, įpindamos dūmingą saldumo natą, užbaigia skonio simfoniją, kuri palieka nepakartojamą įspūdį. Šie „tacos“ idealiai tinka tiek vegetarams, tiek tiems, kurie tiesiog nori išbandyti kažką naujo ir įdomaus, pavyzdžiui, lengvai vakarienei ar draugų susibūrimui.